Moet ik zelf aan de slag?

Nee! Met een website van Blik op Zaken verzorgen wij alles. Je hoeft dus niet zelf aan de slag. Het werkt zo: Je kiest een van onze thema’s die je aanspreekt. Dan gaan we samen aan tafel om te bepalen welke kleuren en foto’s je wil gebruiken. Blik op Zaken deelt de website voor je in naar keuze. Vervolgens nemen we het door jou gekozen ontwerp nog even door. In een correctieronde kunnen we nog de kleuren van de indeling aanpassen. Ondertussen lever jij de gewenste teksten en foto’s aan. Ook deze zetten wij voor je in het ontwerp en zorgen dat het geheel er prachtig uit ziet. Samen bespreken we het eindresultaat en dan is het tijd om live te gaan!

De websites van Blik op Zaken zijn door ons zelf gebouwd. Wij maken dus geen gebruik van standaard of ingekochte WordPress thema’s. Dit doen wij niet omdat we vinden dat een website jarenlang mee moet kunnen gaan en gemakkelijk moet kunnen meegroeien met je bedrijf. Ingekochte thema’s bevatten ook vaak ongewenste functionaliteiten. Ook zijn deze thema’s vaak gevoelig voor veranderingen waardoor je het risico loopt op onherstelbare schade. Onze websites zijn dus gemakkelijk door jou of door ons uit te breiden en aan te passen zonder deze risico’s. Eigenlijk kan een kind de was doen. Gaat er toch iets mis met aanpassen, geen paniek! Het is vast niet onherstelbaar, we helpen je graag weer op weg.

Wil je na een paar maanden je diensten uitbreiden of heb je toch gekozen voor een andere weg? Binnen een paar uur heb je een compleet nieuwe uitstraling van je huidige site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *