Werkwijze

Blik op Zaken is het leerbedrijf van Blik Reclame. Wij bieden 3e en 4e jaars studenten kans om een eigen reclamebureau te runnen. Dit leerbedrijf maakt reclame uitingen en websites voor echte bedrijven, maar dan tegen een heel vriendelijk prijsje.

Onze klanten kunnen het contact met studenten enorm waarderen en vinden leren net zo belangrijk als wij! Toch vinden de meeste bedrijven het prettig dat moederbedrijf Blik Reclame garant staan voor een degelijk en succesvol product en de volledige verantwoordelijkheid dragen voor een juiste afwikkeling van ieder project!

De Pro’s van Blik Reclame kijken met ieder project mee over de schouders van de student. We volgen de contacten en coachen de student hierin.

Het uiteindelijke product zal eerst intern worden gepresenteerd alvorens ze dit tonen aan de opdrachtgevers.

Waarom Blik op Zaken?

We hebben allemaal ergens een vak moeten leren toch? In het creatieve vak van grafisch vormgever of web ontwikkelaar is het belangrijk dat je ervaring op doet. Niet alleen technisch of creatief maar ook in het aangaan van verbinding met opdrachtgevers. Alleen zo kan je voelen wat het werk ECHT inhoudt.

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor een goede opvolging van ons vak, bezig te zijn met de volgende generatie vakmensen. Ook is het prachtig om te zien wat er gebeurt als je jonge mensen onvoorwaardelijk vertrouwen mee geeft.

Een wijze vrouw zei ooit ( juf Ank) als je bovenop kinderen gaat zitten, dan kunnen ze niet groeien. En zo is dat!

Gewoon ontzettend leuk!

Het begeleiden van onze Young Professionals doen we met hart en ziel. Vaak zetten we samen net dat stapje extra voor een optimaal resultaat. Leerzaam voor alle partijen en ook gewoon ontzettend leuk!

Door zaken te doen met Blik op Zaken draagt u bij aan Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, een prachtig streven.