Ik ben Roos

Ik ben Roos, 18 jaar en ik studeer Mediavormgeving/Motion Design op het Cibap vakschool voor verbeelding te Zwolle. Sinds vandaag stagiair bij Blik op zaken.

Ik ben geboren in Winschoten en woon sinds 2006 in Deventer. Daar ben ik niet zo snel weg te krijgen denk ik. Naar mijn mening een erg leuke, gezellige stad waar mensen ├ęcht samen wonen.

Gekke hobby’s? Ik speel theater en ik mix eigen muziek. Ik speel ook piano en hou van films kijken. Lievelingsfilm is Cast Away met hoofdrolspeler Tom Hanks. Wederom is dat mijn favoriete acteur samen met Meryl Streep. Ik hou van katten later wil ik er het liefst zoveel mogelijk. Maar voordat ik dat ga doen, ga ik reizen. Er is zoveel te zien en eigenlijk wil ik dat allemaal ontdekken en gewoon weg zijn. Ik wil zien hoe andere mensen leven en verschillende culturen van dichtbij zien. Ik denk dat iedereen die jong is en de kans heeft, moet gaan reizen. Je horizon verbreden, is denk ik een heel belangrijk onderdeel van je ontwikkeling. Gewoon een tentje achterin de auto en gaan. Of je pakt je rugzak en stapt op de trein.

Ambities? Na het Cibap wil ik naar de filmacademie en het liefst in het buitenland. Het kan natuurlijk nog helemaal anders lopen en daar sta ik voor open. Naar mijn mening moet je je niet laten beperken door bijvoorbeeld de opleiding die je volgt of waar je denkt geld in te verdienen. Wat er ook op m’n pad komt, ik wil iets toevoegen. Iets toevoegen aan de samenleving en mensen laten doen nadenken. Ik ben ook niet van plan om in Nederland te blijven wonen. Ik zie mezelf later wel ergens in Noorwegen of Zweden wonen. Mooi rustig ergens tussen de kabbelende beekjes en bergen. En dan met mijn Range Rover (uiteraard) door de bossen crossen.

Dit is mijn eerste dag als stagiair bij Blik op zaken. Ik ben van plan hier veel te leren en een fijne stagetijd te hebben. Waar ik later veel aan ga hebben met de brede kennis die ik hier op ga doen. Dus zowel film, dtp, grafisch werk en webdesign. Ik denk dat dat helemaal goed gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *