Stage bij Blik

Ben jij een student/starter die graag zijn of haar talent wil gebruiken om een prachtportfolio neer te zetten als nieuwe runner van Blik op Zaken onder de hoede van Blik Reclame? Meld je hier dan aan!

Media stagiair 3e of 4e jaars

Boost je portfolio met een stage bij Blik Reclame!

Welkom bij jou nieuwe onderneming, Blik op zaken! Ben jij een ambitieuze media student op zoek naar een unieke kans om jou talent in de schijnwerpers te zetten door praktijkervaring op te doen en je portfolio uit te breiden? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Blik Reclame geven we jong talent de kans om als stagiair grote projecten voor echte bedrijven uit te voeren, onder begeleiding van ervaren professionals. Niet alleen bieden we waardevolle hands-on ervaring, maar we stimuleren ook creatieve vrijheid en persoonlijke groei.

Ons Young Professional-programma, genaamd “Blik op Zaken”, is meer dan alleen een stage. Het is een kans om te leren door te doen en je creatieve grenzen te verleggen. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, webontwikkeling, videoproductie of andere mediavormgevingen, bij ons krijg je de kans om je talenten te laten zien en te groeien als mediavormgever.

Klaar om je carrière een vliegende start te geven? Ontdek hoe jij kunt uitblinken als nieuwe projectmanager van ons unieke concept ‘’Blik op zaken’’.

Bij Blik Reclame stellen wij stageplaatsen beschikbaar voor 2 studenten die het gaaf vinden om zelfstandig te werken aan coole klussen. 

Zelfstandig?

Ja hoor, want bij ons run je in teamverband je eigen bedrijf en leer je alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap als reclamemaker. Zo mag je bijvoorbeeld je eigen ontwerpen maken en presenteren aan je klanten.

Is dat niet eng?

Nee hoor. Natuurlijk helpen we je en heb je de beschikking over een ervaren art-director, vormgever, content creator, en webontwikkelaar. Met z’n allen staan we klaar om jou ideeën tot leven te laten komen. Stap voor stap en jij bepaalt je eigen snelheid. 

Wat ga je doen bij?

Op basis van je ontwikkel punten maken we een plan. Misschien wil je wel websites ontwerpen of juist aan de slag met huisstijlen, communicatieplannen, fotografie, film, sociale media…alle aspecten komen aan bod. Alles is afhankelijk van waar je goed in bent!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van je mogelijke bezigheden:

Website ontwerp

Huisstijl ontwerp

Video/YouTube

Social media

Stagelopen voor Piet Snot?

Nee hoor! Bij Blik Reclame ontvang je een passende stagevergoeding. Daarnaast bieden we zelfs een leuke bonusregeling.

Nog meer leuks? 

  • Je werkt bij ons 36 uur in 4 dagen tijd. Dat betekent dat je iedere vrijdag vrij bent.
  • Ons tostiapparaat voeden we wekelijke lekker boterhammen tot een knapperige tosti.
  • We zijn gek op gamen in de pauze
  • Kantoorhonden Bart en Dirk komen regelmatig een bal brengen

Bereikbaar? 

Er stopt een bus bijna voor de deur en als je de chauffeur lief aan kijkt, dan zet hij je voor de ingang af. Liever niet met de bus? Dan is het een kwartier fietsen vanaf het station in Deventer of Twello.

Hoe bemachtig je een plaats bij ons?

Verras ons met een leuke brief samen met je portfolio of een voorbeeld van je werk. Stuur je gegevens naar: sanne@blikreclame.nl en wie weet…