Over ons

Welkom bij Blik op zaken! Ben jij een ambitieuze media student op zoek naar een unieke kans om jou talent in de schijnwerpers te zetten door praktijkervaring op te doen en je portfolio uit te breiden? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Blik Reclame geven we jong talent de kans om als stagiair grote projecten voor echte bedrijven uit te voeren, onder begeleiding van ervaren professionals. Niet alleen bieden we waardevolle hands-on ervaring, maar we stimuleren ook creatieve vrijheid en persoonlijke groei.

Ons Young Professional-programma, genaamd “Blik op Zaken”, is meer dan alleen een stage. Het is een kans om te leren door te doen en je creatieve grenzen te verleggen. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, webontwikkeling, videoproductie of andere mediavormgevingen, bij ons krijg je de kans om je talenten te laten zien en te groeien als mediavormgever.

Klaar om je carrière een vliegende start te geven? Ontdek hoe jij kunt uitblinken als nieuwe projectmanager van ons unieke concept ‘’Blik op zaken’’.

Over Blik op Zaken, een bedrijf met een missie.

Over Blik op Zaken, daar valt wel iets over te vertellen. Niet iedere kleine ondernemer heeft duizenden euro’s beschikbaar voor een mooie website. Deze doelgroep kiest er vaak voor om voor een klein bedrag gebruik te maken van een webconfigurator, een buurjongen of een logo uit het “schap”. Doodzonde vinden wij en dus hebben we maatwerk WordPress websites toegankelijk gemaakt voor iedereen!

Voor Starters, door starters

Is een van onze motto’s. Wij werken binnen dit concept met startende grafici die de ambitie hebben om zelfstandig ondernemer te worden. Wij noemen deze mensen onze Young professionals. Jonge vormgevers die het vak beheersen maar meer willen leren dan alleen mooie plaatjes maken. Deze mensen willen zelf ook ondernemer worden en willen ervaren hoe het is om zelfstandig voor en met onze klanten te werken. Blik op Zaken biedt ze coaching, begeleiding, een stageplek of een werkplek waar ze zich kunnen ontwikkelen in de breedste zin. Niet alleen mooie reclame maken maar ook werken aan je communicatieve vaardigheden en je portfolio. Dit alles onder toeziend oog van een zeer ervaren webbouwer, artdirector en coach. Geen werk verlaat ons pand zonder toestemming van de vakmannen van Blik Reclame! Wil je meer weten over de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie en een gratis brainstormsessie? Bel even voor een afspraak.

“ Met dit concept helpen we startende grafici EN kleine ondernemers door ze aan elkaar te verbinden en samen te komen tot iets moois. Reclame dat past bij wie jij bent en bij wat je doet ”

Hartelijke groet,

Sanne