Logo of huisstijl laten maken

Huisstijl en logo

Huisstijl en Logo nodig? Blik op Zaken is jong en vernieuwend. Waar we goed in zijn? Het creëren van je bedrijfsidentiteit!

Wij zijn in staat om nauwkeurig te luisteren naar uw wensen en behoeften en daar een vakkundig en onderscheidend logo tegenover te zetten. Niet alleen luisteren maar ook voelen en de juiste vragen stellen, dat maakt het verschil.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende pakketten, aan de hand van uw behoefte ontwerpen wij uw nieuwe professionele en unieke logo. Om te zorgen dat u zeker weet de juiste keus te maken leggen wij altijd een aantal opties voor welke we in een presentatie beargumenteren en uit leggen. Hiervoor gebruiken we de input uit ons kennismakingsgesprek.

Het succes van een logo hoeft niet te betekenen dat u daar veel geld voor betaalt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u begrijp dat we met jonge ontwerpers werken die met vernieuwde ideeën komen waar wij elke dag van leren. Zij leren op hun beurt weer veel van u, een rugzak waar ze de rest van hun carrière profijt van hebben.

Onze logo en huisstijl pakketten variëren in prijsniveau en mogelijkheden maar worden in alle gevallen met zorg gemaakt. Onze ervaren art director doet in alle gevallen de kwaliteits en eindcontrole om te kunnen waarborgen dat u van ons een duurzaam ontwerp en product geleverd krijgt. Wij maken dus alles op maat en in overleg met onze opdrachtgever. Uw logo en huisstijl zal volstrekt uniek zijn.

Blik op zaken is onderdeel van Blik Reclame en staat daarmee garant voor kwaliteit.