Sanne Oude Nijhuis

Reclame alléén voor kleine bedrijven!

Reclame voor ZZP-ers en Starters

Als succesvolle ZZP-er ben je druk met je onderneming. Je bent een professional met te weinig uren in een week! Altijd druk met je bedrijf en alle ballen in de lucht houden. En dan wil je je bedrijf ook professioneel tonen aan de wereld, iedereen vertellen dat jij er bent! Het inhuren van een reclamebureau voor het maken van een mooie website en huisstijl is voor veel kleine ondernemers iets wat ze voor zich uit schuiven of uitbesteden aan de buurjongen.

Niet iedere kleine ondernemer heeft immers 1500 -3000 euro beschikbaar voor een mooie website. Deze doelgroep kiest er vaak voor om voor een klein bedrag gebruik te maken van een webconfigurator of een logo uit het “schap”.

Professionele reclame gaat verder dan een visitekaartje

Niet alleen je visitekaartje maar vooral ook je website draagt bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Klanten maken vaak de keus of ze wel of niet met je willen samenwerken op basis van je website.

Voor Starters, door starters

Is een van onze motto’s. Wij werken binnen dit concept met startende grafici die de ambitie hebben om zelfstandig ondernemer te worden. Blik op Zaken biedt ze coaching, begeleiding, een stageplek of een werkplek waar ze zich kunnen ontwikkelen in de breedste zin. Niet alleen mooie reclame maken maar ook werken aan je communicatieve vaardigheden en je portfolio. Dit alles onder toeziend oog van een zeer ervaren webbouwer, artdirector en coach. Geen werk verlaat ons pand zonder toestemming van de vakmannen van Blik Vormgeving! En dat deze doelgroep vakmensen zijn, dat hebben ze allang bewezen. Nu nog laten zien aan een breed publiek!

“ Met dit concept helpen we startende grafici EN kleine ondernemers door ze aan elkaar te verbinden en samen te komen tot iets moois. Reclame dat past bij wie jij bent en bij wat je doet ”

Blik op Zaken maakt maatwerk WordPress websites op maat voor maar 699,00 euro!! Daarmee is een professionele website voortaan voor iedereen toegankelijk.

Alle bedrijven met meer dan 5 medewerkers zijn hartstikke welkom bij Blik Vormgeving, maar niet bij Blik op Zaken! Zo bedienen we een brede doelgroep met ieder heel eigen doelstellingen. Blik op Zaken is DE specialist in reclame en websites voor starters en ZZP-ers, dat willen we graag zo houden.

Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *