China avontuur Stan Wijnbergen (projectteam 2018)

China

Een nieuw avontuur voor mij gaat beginnen! Na 5 maanden stage te hebben gelopen bij Blik op Zaken neem ik nu de afslag richting Shanghai en mag ik voor 2 maanden vertoeven in China en alle dingen toepassen die ik ook bij Blik op Zaken heb geleerd. En daar mijn kennis verder mag uitbreiden en ervaren hoe het daar in het bedrijfsleven gaat.

Mijn reden van de reis?

De reden dat ik naar China ga is omdat familie van mij daar woont. Sinds 10 jaar wonen ze in Shanghai en heeft mijn oom daar een eigen meubelbedrijf; ByJcob. Maar wat ga ik precies doen in China? Natuurlijk een klein beetje voor de vakantie maar ook grotendeels werken.

Gave ervaringen opdoen zoals meelopen bij een fotograaf die meubels fotografeert; Een nieuwe huisstijl en website ontwikkelen voor een fabriek; een brochure maken voor ByJcob die wordt gebruikt tijdens de “China International Furniture Expo”.

Klantencontact, ondernemen en vormgeving zijn onderdelen die ik bij Blik op Zaken heb geleerd en ook echt heb toe mogen passen. Deze kennis zal ik dan ook zeker meenemen richting het oosten. Ik kijk er erg naar uit maar ga Blik op Zaken wel missen!

 

Stan Wijnbergen (Deel van projectteam 2018)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *